5 saker jag längtar efter, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

5 saker jag längtar efter,

1) Bebis. Nu är vi i vecka 33 och de sista veckorna får gärna sätta fart även om jag ibland önskar att jag var i v 1. Kroppen säger att den behöver vila lite och jag vill träna på mitt egna sätt! Jag längtar efter parmaskinka och en jobbig löprunda!

2) Värme. Även om jag fullkomligt är tokig i hösten så hade det varit skönt med lite sol och massor av värme. Jag vill ha en vecka med min lilla familj och bara få njuta av att vara isolerade från verkligheten.

3) Tid till internetshopping. Jag vill få sitta ner i lugn och ro och spendera en massa pengar på inredning. Elise har haft så sena kvällar den här veckan att jag inte hunnit med att surfa, läsa bloggar och bara strökolla på sånt som skulle gå in i vår lägenhet.

4) Barnrum. Och på tal om inredning så längtar jag efter att få inreda vårat kommande barnrum. Tapetsera, inreda, tänka, finula, klicka hem och skapa ett alldeles perfekt litet prinsessrum.

5) New York. Jag har inte kunnat släppa den tanken sedan jag gav tips på mina favorit-resemål. Älskade, älskade stad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx