Good week coming up, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Good week coming up,

Good morning sunshines!

Den här helgen har bjudit på det mesta och det har tyvärr blivit något mindre bloggande, men nu är det ny vecka och nya tag! 🙂

I lördags hämtade jag Fredrick och syster i Malmö. Mamma och jag bestämde i sista sekund att jag skulle köra dit Elise så att hon slapp åka bil så länge. Väl nere vid Emporia så gick jag lite i affärerna innan jag satte mig ner och beställde en sallad och juice och öppnade min bok. Det var så skönt att få koppla av lite och bara njuta av lite egentid. 2 h senare rullade tåget in.

Igår var det en otrolig lugn dag här hemma. Jag, Fredrik och Elise tog en promenad i stan och bara njöt. Efter lunch kom hans mamma och gjorde oss sällskap och vi fortsatte vår fönstershopping.

Det blev hamburgare till middag och Magic Mike till kvällsfilm när Elise somnat.

Nu väntar en ny vecka, läkarbesök för lillskruttan och barnmorskebesök för mig. Jag känner på mig att det kommer vara helg innan jag vet ordet av.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx