Lämna henne inte ensam, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lämna henne inte ensam,

​Jag har sagt det till mig själv flera gånger, men det krävs bara ett toabesök så är hon i farten. Den här gången skulle jag lägga en handduk i tvättkorgen när jag hör en dunkade ljud av metall mot metall. Jag ökar takten ut mot köket och möts av den här bilden. Hon är inte klok. Och på något sätt har hon hittat bilnyckeln – bäst att jag tar den innan vi är en nyckel fattigare. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx