Gillar du fisk? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gillar du fisk?

Jag är från västkusten och har alltid älskat fisk. Fredrick är från Partille och något säger mig att man inte vet så mycket om fisk där. Skämt å sido, men han gillar inte fisk vilket för mig var helt ofattbart när jag lärde känna honom. “Det smakar saltvatten” får man till svar om man frågar varför. Sen dör diskussionen där. Vi sa att vi skulle försöka hitta någon fisk som smakade mindre och som var lite fastare i konsistensen, just för att få i oss alla nyttigheter när Elise skulle börja äta. Den fisken har vi inte hittat än.

De flesta som gillar fisk gillar oftast även skaldjur och i sin tur även löjrom, men kan man sina fiskar så vet man att det är svindyrt om du går till fiskbilarna som finns utspridda lite överallt. Därför tänkte jag tipsa er om en sida där man kan beställa svensk löjrom att unna er på era fredagskvällar.

Lojrom.nu är ett företag som tack vare kapade led kan leverera löjrom till ett bättre pris. Deras löjrom kommer från Vänern i Sverige och håller hög kvalité. Perfekt för er fiskälskare! Ni kan göra en preliminär beställning direkt på hemsidan och slipper leta efter vilka som har de bästa priserna. Deras hemsida är proffsig och så enkel – något som jag tycker är viktigt när man ska supporta en webbutik.

Gillar ni rom så borde ni absolut gå in och ta er en titt!

Kanske skulle överraska Fredrick med en löjromskväll snart … ?

​I samarbete med lojrom.nu

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons