Humör efter aktivitet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Humör efter aktivitet,

Hej!

Vilken morgon! I mina ögon är klockan redan 15, men jag ser att jag ligger 3 timmar framåt i tiden, hehe.

Det blev en mysmorgon hemma med hela familjen innan Fredrick åkte till jobbet och jag och Elise gick till läkaren. Ett vanligt läkarbesök, så det var inget allvarligt. Elise tyckte motsatsen. Hon ville inte bli störd i lekandet ute i väntrummet, inte bli vägd, inte mätt, inte tagen på, inte ha något stetoskop på bröstet och absolut inte vara där överhuvudtaget. Hon var så arg!

Så fort vi steg utanför rummet log hon mot BVC-sköterskan och humöret vände. Hon fick några plättar och sen gick vi först till Åhléns för att köpa en mascara och sen vidare till lekplatsen där Elise fick leka av sig lite.

Nu är vi hemma och lunch står på menyn. Jag hann inte med min obligatoriska kaffe imorse så den får gärna slinka ner nu.

Hoppas att ni haft en underbar morgon!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx