Dagens film på Instagram, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens film på Instagram,

Hej!

Det blev en härlig promenad i Slottsskogen efter att Elise ätit mellanmål. Hon sov i över 1 h och jag fick svettas lite. Underbart! Kondition är inte vad den en gång var har vi ju konstaterat, men det är inget som inte kan tränas tillbaka 🙂

När vi kom hem åt Elise spaghetti och smackade som aldrig förr tills det långa strået hade åkt in i munnen. Filmen kan ni se på Instagram 🙂 Jag har också fått planerat min nästa föräldraledighet – tills viss del iallafall. Tycker den här tiden har gått så himla fort att jag nästan vill planera för flera år framåt i tiden, men någonstans kliar det i kroppen efter att få börja jobba också 🙂

Nu går Elise runt här hemma och pussar på sin gosedjurshund som skäller när man trycker på tassen. Hon har inte riktigt förstått hur man får den att låta, men skrattar lika mycket varje gång hon kommer åt knappen och den börjar skälla.

Vad gör ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons