Målbild 2016, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Målbild 2016,

God morgon!

Jag sitter här med min brämhultsjuice och tycker att den ser rätt så osmaklig ut, men den är helt okej. Det är citron, fänkål, spenat och någon fjärde ingrediens i och mixen är långt ifrån äcklig.

Vädret i Göteborg idag hade kunnat vara bättre, men det är ganska mysigt med de mörka molnen och regnet som hänger i luften. Vi har inga planer utan tänker oss att vi ska spendera större delen av dagen hemma och bara myser. Det är lite drygt 7 veckor kvar till beräknat och jag känner verkligen hur kroppen behöver vila. Fredrick vet hur gärna jag vill komma i form igen efter förlossningen och frågade om jag hade någon bild för att sporra mig själv. Så jag letar efter den där bilden som ska ge mig en riktigt go-känsla och få mig i form till 1 augusti 2016.

Nu har vi ätit upp vår frukost och är redo för lite lek. Vad gör ni idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons