3 saker jagär lycklig över, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

3 saker jagär lycklig över,

1) Att jag har en sån otroligt fin familj. Jag är tacksam för att jag träffat Fredrick, att vi fått barn, men också för att vi har så fina föräldrar och syskon på båda sidor. Tänk om Fredricks familj hade varit helt kocko – hur hade man handskats med det? Jag är så tacksam för att Fredrick är som han är och hur han får mig att känna. Älskade, älskade sambo.

2) Jag har möjlighet att vara gravid. Man tar det nästan lite för givet innan man väl blivit det. Man bestämmer hur länge man ska jobba innan man skaffar barn, hur många man ska ha och vad de ska heta. Men alla kan inte få barn, och det får man inte glömma. Därför kan det vara bra att hålla inom sig när det där paret som varit tillsammans i 10 år ska göra mer än bara försöka – de kanske redan har försökt och då blir ämnet väldigt känsligt. Jag är glad att vi nu ska få vårat 2a barn. Ett tredje hade sedan varit en dröm.

3) Min självsäkerhet. För varje dag som går så växer min självkänsla mer och mer. Trots att jag blir tjockare och min kropp säger ifrån, så känner jag mig stark på insidan och kan utstråla den säkra kvinnan inom mig. Jag har lärt mig att ta en dag i taget och att ta ett djupt andetag i svåra situationer. Man kommer alltid igenom det som känns jobbigt, och när det väl är passé så har du antingen lagt lång tid på att gräva ner dig för att sedan komma upp igen, eller kortare tid för att inse att livet är för kort för att haka upp sig på småsaker. Du kan aldrig göra mer än ditt bästa och du duger precis som du är – glöm inte det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx