Dagens roliga, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens roliga,

God morgon!

Hoppas att ni mår bra och har fått en god natts sömn 🙂

Idag står det mycket på agendan. Först kommer min syster hit strax innan 12. Vid 12 ska jag sen träffa lite gravida mammor för fika/lunch och bara mysa. När klockan sen blir 17:30 så ska jag träffa min gamla mammagrupp och så vankas det middag på Vapiano. Då passar istället Fredricks föräldrar Elise så får han tränat och jag roat mig 🙂

Så nu står det lek på schemat och sen är det bara att invänta alla roligheter.

Ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx