Diamonds are a girls best friend, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Diamonds are a girls best friend,

I samarbete med Blingit.se har jag fått chansen att presentera deras utbud. Du som gillar smycken och snygga accessoarer har mycket att se fram emot i deras webbutik!

Blingit.se är Sveriges största smyckesbutik på nätet och fokuserar på moderna smycken och har samlat över 50 kända varumärken på deras hemsida. De har mer än 10.000 olika smycken och klockor – på eget lager för att ni ska få snabbare leverans!

Känner du igen märken som SNÖ, Thomas Sabo, Edblad och Sif Jakobs? Du hittar alla hos blingit.se! Så vad väntar du på? In och klicka hem dina favoriter!

Jag passade på att klicka hem ett Thomas Sabo-armband med en liten charm till Elise att ha när hon blir äldre. Älskar deras charms!

I samarbete med blingit.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sizezero

    Supersöt!Har du lust kolla gärna in på min clean eating-blogg. Idag är temat nyttigt helgmys och massor av recept på detta kommer att komma upp idag och imorgon. Allt från mat som nyttig pizza till godis som raw balls osv. Kram

  2. Sizezero

    Supersöt!Har du lust kolla gärna in på min clean eating-blogg. Idag är temat nyttigt helgmys och massor av recept på detta kommer att komma upp idag och imorgon. Allt från mat som nyttig pizza till godis som raw balls osv. Kram

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx