Barnfrukost, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnfrukost,

God morgon!

“Det är bara så det är att vara gravid” är min ursäkt när jag legat och vridit och rullat runt hela natten. Jag har inte hittat någon perfekt – eller ens i närheten av perfekt – sovställning inatt och är helt slut. Dessutom fick jag någon lustig tryckande känsla över magen, och med lite nattyra så trodde jag nästan att förlossningen var på gång. Nej, hon får gärna stanna inne en stund till.

Gårdagen var super mysig med mammalunch och sedan middag på kvällen. Det är roligt att träffa nya människor, men också ta hand om de gamla man har. Vi träffades vid 17:30 på Vapiano, och sen drog de andra vidare vid 20 och jag gick hem till min lilla familj som numera inkluderar soffan.

Idag skulle vi ha lekt med grannarna lite – promenerat, fikat och låtit barnen leka av sig – men jag är för trött och vi sköt på det fram till efter mitt barnmorskebesök kl 14:30. Nu är frukosten intagen och det börjar bli dags att plocka undan lite leksaker här hemma – ingen vila, ingen ro 🙂

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons