Veckans Blogg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Veckans Blogg,

Då var det fredag och det är då dags för Veckans Blogg!

Denna veckan tänkte jag föreslå en blogg som ni på Nouw knappast har kunnat missa. Joanna Johansson (så himla fint namn!) är en tjej som flyttade till Nouw nu i veckan och har redan fått mig helt fast i alla inlägg hon skriver. Dessutom lägger hon upp så vackra bilder att man bara kan skrolla igenom sidorna för att få massor av inspiration.

Joanna är 24 år gammal och från Örebro. Hon älskar mode, foto och inredning och lever tillsammans med sin sambo Oscar Johansson som är professionell fotbollsspelare – en riktig fotbollsfru alltså! I oktober väntar de en liten son och jag måste säga att hon är en väldigt vacker och enastående gravid kvinna 🙂 In och följ!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons