B&J, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

B&J,

Vilken är er favorit?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. purple_trift

    Clever Cookies! Även om den är så trist i färgen.Älskar choklad men all B&J:s chokladglass är så stark i kakosmaken så när jag gittade Clever Cookies som har chokladglass utblandn med vanilj och cookcies så blev den svårslagen. 😊Äter visserligen Cookiedough ofta med för vaniljen är ju supergod och så petar jag ut kluttarna med kakdeg och sparar till sist…namnam.Och på tredjeplats, Bananglassen, Satisfy My Bowl, fööör söt men går inte att sluta äta!

  2. purple_trift

    Clever Cookies! Även om den är så trist i färgen.Älskar choklad men all B&J:s chokladglass är så stark i kakosmaken så när jag gittade Clever Cookies som har chokladglass utblandn med vanilj och cookcies så blev den svårslagen. 😊Äter visserligen Cookiedough ofta med för vaniljen är ju supergod och så petar jag ut kluttarna med kakdeg och sparar till sist…namnam.Och på tredjeplats, Bananglassen, Satisfy My Bowl, fööör söt men går inte att sluta äta!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx