#geborttillsport – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

#geborttillsport

Idag kan du som befinner dig i Göteborg ta dig förbi Heden och skänka bort de träningstillbehör som du inte längre använder. I ett samarbete med TV4, Folkspel och Tradera genomförs #geborttillsport för att barn och unga ska kunna få möjlighet att idrotta oavsett ekonomiska förutsättningar.

Visst har du någon gammal klubba eller en ridhjälm som du inte längre använder? Passa på att skänka och låt någon annan ha glädje utav den!

Här kan du läsa mer 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx