Snälla, hjälp! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snälla, hjälp!

Good morning sunshines!

Här vaknade vi 8, men när jag bar över Elise till stora sängen så somnade hon om igen och nu ligger jag här ensam och finular.

Några av våra grannar (vi vet inte vilka tyvärr) röker inne varje helg. Varenda helg så vaknar man över att det luktar som om jag själv precis släckt en cigarett bredvid mig – så mycket går det igenom ventilationen och jag ver inte vad vi ska göra längre. Vi har satt upp lappar som bara gnälliga grannar gör, vi har frågat de som vi tror det är (säger nej såklart), pratat med fastighetsskötaren – men får inte det att sluta! MÅSTE man röka inomhus för att man festar eller vad de nu gör? Inte nog med att vi har Elise, JAG är också gravid!
Nu låter jag helt vansinnig och är väl inte långt ifrån, men man blir så frustrerad!
Vad kan man göra? Ni måste hjälpa mig!

Hoppas ni får en underbar dag – äntligen lördag 🙂 kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx