Toughest i Kviberg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Toughest i Kviberg,

Hemkomna från ett besök ute i Kviberg för att kolla när de tävlade i toughest 🙂 Kul med de som är grymma på hinderban – jag hade aldrig klarat att dra upp mig för ens ett rep så jag är nog deras största fan. Vi hade en kompis som sprang och tog sig runt på strax över en timme – och då är han nog den mest atletiska jag vet.

Efteråt åt vi lunch på Ove´s gatukök och träffade en kompis till Fredrick. Nu är vi hemma, Elise sover och Fredrick tvättar cykeln. Dags för lite mammatid (kaffe & tv).

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx