V 34 Andra barnet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

V 34 Andra barnet,

Då var vi inne i vecka 34! Tiden går otroligt fort, men det är väl för att man har en liten här hemma som kräver 99,9% av ens tid – den sista procentdelen kräver Fredrick, haha.

Jag mår bra, om man bortser från många sömnlösa nätter pga ryggont, men det finns alltid de som har det sämre och det får mig att bita ihop. BM-besöken har gått från att vara en gång i månaden till två och vi har nu fått skriva in den lilla på BVC – samma som Elise går på såklart 🙂

Tjejen i magen rör sig varje dag och är så himla mycket mer aktiv än vad Elise var när hon låg därinne. Jag undrar verkligen hur de kommer skilja sig utanför och hur lika de kommer vara till utseendet.

Appen säger att hon nu är ca 44 cm lång och väger ca 2,3 kg. Dockan kan själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Rörelserna blir – pga det trånga utrymmet – större och långsammare. Den här veckan lägger sig en del bebisar till rätta och en del fixerar redan huvudet i bäckeningången. Ca 3-4% av alla bebisar lägger sig i sätesbjudning, men man kan då även försöka få fostret att vända sig rätt som görs på förlossningen i vecka 37+0.

Då kör vi en vecka till tycker jag och bjuder på en kvällsmage som precis ätit pita-tacos 🙂

Ha en underbar lördagskväll fina ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons