Separata sovrum, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Separata sovrum,

God morgon!

Vi har varit vakna sedan Fredrick kröp in hos oss vid 8. Där har ni det bästa med att sova i separata rum – när han kommer in till oss är det som att han kommer hem med choklad och rosor.

När klockan slog 9:15 så körde vi honom till hans träning och sen var tanken att vi skulle åkt till IKEA, men jag orkade verkligen inte trängas med folk idag och tyckte inte hemsidan hade något av det jag ville ha. Vi är ute efter lite nya lampor till hösten. En golvlampa till vardagsrummet, en liten till köket och gärna en liten till hallen också, men jag vet inte riktigt vad det är jag vill ha. Så jag letar vidare och hoppas att jag hittar något fint.

Fredrick är hemma vid 13-14 så fram tills dess ska vi mysa, leka och tvätta.

Ha en mysig söndag älskade ni.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx