Cookie dough, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cookie dough,

God morgon!

Vi har stökat runt här en stund nu på morgonen utan att Elise har vaknat, men så fort Fredrick gått hemifrån så vågar jag knappt andas för att få en liten stund för mig själv, haha. Förstår inte att hon kan sova genom jordbävningar, men vaknar om golvet knarrar fel.

Igår var det världens lugnaste dag här hemma. Fredrick hade som sagt sin träning på förmiddagen och jag och Elise passade på att städa och leka. När han kom hem var det dags för lunch och den lilla att sova så vi gick ned mot stan och in på Pizza Hut för att testa något nytt. Faktiskt väldigt god mat måste jag säga! Vi beställde in någon typ av 3-rätters och fick avsluta med en stor, varm cookie dough paj. Super gott!

Stan stängde när vi kom ut på gatan igen och vi gick hemåt. Resten av kvällen blev det mys och slapperi.

Idag tänker jag mig att vi kanske ska gå och bada. Vi har fått ett klippkort av Fredricks föräldrar och idag är den perfekta dagen att nyttja det när vädret säger till oss att hålla oss inne.

Hoppas ni får en fin dag! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons