Födelsedagspresent till honom, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Födelsedagspresent till honom,

Hej på er!

Nyss hemkomna och sååå trötta. Vi tog bussen ut till Landvetter (20 min hemifrån) för två kaffebesök och kom nu hem 4 timmar senare. Väldigt mysigt och härligt att komma ut. Båda hade barn så Elise var bra upptagen hela tiden och somnade inte förrän vi var på väg hem igen.

Jag sitter och funderar på vad jag ska köpa till Fredrick i födelsedagspresent. Han fyller år nu på lördag och önskar sig ingenting speciellt, mer än ett par nya cykelskor och ett biobesök när den nya Bond-filmen kommer i slutet av månaden. Jag vill dock gärna ha ett paket att ge på hans födelsedag, så något ska jag nog komma på att ge. Kom gärna med förslag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx