Gravid/förlossningstips, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gravid/förlossningstips,

Vi har digitalbox här hemma och med det kommer TLC-kanalen. En kanal som har lite dokumentärer, matlagningsprogram och allmänna hobbyshower.

Så nu vill jag ta chansen och tipsa om mitt dagliga behov från deras utbud. One born every minute. Såklart, eftersom man inte själv ska föda på ett par veckor. Jag vet inte varför jag väljer att titta på det, men tårarna fullkomligt forsar nedför mina kinder när barnet är fött.

Den här förlossningen kommer nog bli mycket mer känslosam en sist har jag en känsla av. Älskade lillasyster, du får komma ut nu.

Varje dag klockan 16 alltså! Missa inte! Har du inte TLC så finns programmen att se HÄR 🙂

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dash

    Välkommen in till min nyöppnad webbutik. Här kan du köpa varor från bland annat bareMinerals, Anastasia beverly hills, Victoria Secret, Nike samt fler märken. Allt är till oslagbara priser, som tex bareMinerals orginal puder för endast 199:-www.dashshopping.tictail.com

  2. Dash

    Välkommen in till min nyöppnad webbutik. Här kan du köpa varor från bland annat bareMinerals, Anastasia beverly hills, Victoria Secret, Nike samt fler märken. Allt är till oslagbara priser, som tex bareMinerals orginal puder för endast 199:-www.dashshopping.tictail.com

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx