Pysselköp, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pysselköp,

Hej min fina publik!

Vi är precis hemkomna från en tur till stadsbiblioteket där Elise fick springa av sig och från en tur på stan. Jag har köpt lite pyssel, men fick inte tag på den viktigaste av dem alla, så det blir till att söka på internet och se var dem går att köpa.
När jag sedan har pysslat ihop den i veckan så kommer det upp ett litet gör-det-själv-inlägg – tror nämligen ni kommer gilla den! 🙂

Elise sover i sin vagn och jag har fått i mig lunch. Nu ska det vilas och surfas innan det är full gång igen!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons