Diamond standards, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Diamond standards,

Oj, vad dagen har gått i ett! Men på ett bra sätt – vi har fått mycket gjort och kroppen är trött på ett härligt sätt. Jag märker även att den lilla donnan här hemma börjar bli lite tröttare än vanligt vid den här tiden, så det blir nog en tidig kväll för henne idag.

Nu har vi pysslat! Vi norpade faktiskt Joanna’s helt fantastiska idé och kopierade hennes tavla som hon bloggade om för ett par dagar sedan. Tack till dig för inspirationen – jag kunde inte låta bli! 🙂 Så all cred till henne! HÄR hittar ni hennes tavla och hennes förklaring.

Jag köpte en tavla, papperstejp (super svårt att få tag i – slut överallt!) och ett stort vitt ark – sen var det bara att köra igång.

1) Först började jag med att skissa och mäta upp en diamant för att få den jämn i alla kanter och hörn.

2) Papperstejp är bra förlåtande, och du kan täcka småfel med en liten bit utan att det syns efteråt. De smälter på något sätt in i varandra. Jag fäste en kanten av tejpen längs med strecken jag ritat.

3) Det pilliga är att klippa bort de små bitarna som kommit en bit utanför – då använde jag mig av en nagelsax.

4) Sist men inte minst så ska ditt mästerverk in i en ram. Som ni ser så är man lite trasig i ena hörnet, och det har sina förklaringar. Var försiktiga! 🙂 

Tack åter igen Joanna för din snygga idé – fler såna här tavlor (med annat mönster) kommer absolut pryda vårt hem i framtiden!

Kram. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx