5 saker jag längtar efter, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

5 saker jag längtar efter,

– Fredricks födelsedag. Han fyller år på lördag och jag som älskar födelsedagar vill bara att den ska komma. Antagligen för tårtan som väntar. Baka eller köpa är ju frågan. Elise längtar också. Bara för tårtan. Dock har vi inte köpt någon present än. Det står helt still.

– Bebis. SOM jag längtar efter att få gå igenom förlossningen och att få träffa henne för första gången. Jag längtar efter att se Elises reaktion och jag längtar efter de 10 dagarna som Fredrick kommer få vara hemma och bara mysa med oss. Den här punkten får det att pirra i hela kroppen – om nästan bara 40 dagar så händer det!

– Nytt år. Det känns som en nystart och jag känner att vi gjort 2015 nu. Jag är redo för 2016 med nya utmaningar och ny planering inför det kommande året!

– Ansiktsbehandling och massage. Detta ska jag unna mig så fort den lilla är ute. Bara vara borta ett par timmar och bli omhändertagen och fixad inför vinter och kyla.

– Den första snön. Jag vill se hur Elise reagerar på snö nu när hon är lite större. Jag vill ta långa promenader med min snart stora familj. 4 familjemedlemmar. Det känns fortfarande overkligt när man får kryssa i rutan “finns det några barn i hushållet?” på enkäter. Jag har sån tur som har fått chansen att vara med om något så fantastiskt. Snö innebär också myskvällar och många tända ljus såklart.

​#nofilter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx