Att skapa en app, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att skapa en app,

För ett tag sen pratade jag och en kompis om att skaffa en Android/iPhone app till alla de som är gravida. Vi hade bra idéer, men till slut sattes det käppar i hjulet så vi la ner det.

När vi letade företag som isåfall skulle gjort vår app så kom vi över företagsapp.nu – de var billigast och så otroligt bemötande vid alla våra frågor. Genom att skapa en mobilapp så kan du tjäna mer pengar, sälja mer och få lojalare kunder som handlar mer och oftare.

Företagsapp.nu riktar sig till små och medelstora företag på den svenska marknaden där du får all hjälp du behöver.

Så om du har en idé och du tycker att skapandet av en app är det svåra – hör av dig till det här företaget – de är så otroligt hjälpsamma och duktiga.

Nu blev jag taggad – kanske skulle starta det där företaget ändå..

I samarbete med företagsapp.nu

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. dejwk00

  Har varit i kontakt med gänget bakom företaget och fick även jag intrycket av ett solid kunnande med känsla för god personlig service. Äger tre frisörsalong och bara effektiviseringen av bokningen, en enda funktion, kommer att med råge löna sig sett till kostnaden. Jämförelsevis låg sådan dessutom, efter att ha kollat runt. Väntar med spänning på att applicera appen i verksamheten.

 2. dejwk00

  Har varit i kontakt med gänget bakom företaget och fick även jag intrycket av ett solid kunnande med känsla för god personlig service. Äger tre frisörsalong och bara effektiviseringen av bokningen, en enda funktion, kommer att med råge löna sig sett till kostnaden. Jämförelsevis låg sådan dessutom, efter att ha kollat runt. Väntar med spänning på att applicera appen i verksamheten.

 3. abcd

  Fantastisk service utav detta företaget. Och väldigt snygga appar. Priset ska vi inte ens snacka om! Rekommenderar företagsapp till alla som behöver en app. Köpte en till min restaurang och är super nöjd 😊Mvh Lars Yngve

 4. abcd

  Fantastisk service utav detta företaget. Och väldigt snygga appar. Priset ska vi inte ens snacka om! Rekommenderar företagsapp till alla som behöver en app. Köpte en till min restaurang och är super nöjd 😊Mvh Lars Yngve

 5. mariawazberg

  Åh! Tack för tipset! Jag har också haft tankar på en mamma-app där man kan göra allt från leta barnvakt till att sälja begagnade kläder. Googlat och sett bra recensioner om företagsapp så jag ska testa dem. 😀Vh Maria

 6. mariawazberg

  Åh! Tack för tipset! Jag har också haft tankar på en mamma-app där man kan göra allt från leta barnvakt till att sälja begagnade kläder. Googlat och sett bra recensioner om företagsapp så jag ska testa dem. 😀Vh Maria

Annons