Bingo Rimers utställning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bingo Rimers utställning,

Hej!

Nu är vi hemma igen från ett par timmar på simhallen. I själva poolen var vi bara 35 minuter, men vi har promenerat både innan och efter. Elise sover fortfarande i vagnen och jag passar på att njuta av det smattrande ljudet av tangenterna i det knäpptysta köket.

Det gick bra att bada idag. Inte lika bra som sist för den här gången gallskrek Elise efter att ha blivit doppad under vattnet – det brydde hon sig inte om sist. Istället för att gå upp efter detta fortsatte vi att leka i vattnet och på rutschkanan och vi fortsatte istället hälla vatten över huvudet på henne för att börja om på ruta ett 🙂 Det är väl så med barn. Ibland går det, ibland inte. Vi tar det försiktigt och det är ju ingen brådska iallafall. Huvudsaken är att hon tycker det är roligt att plaska runt i den varma bassängen.

På vägen hem tog vi vägen om Bingo Rimers utställning som slutar den här veckan – super fräcka tavlor! Har ni chansen så borde ni verkligen ta er en titt om det så bara är fönstershopping som gäller. Kan varmt rekommendera det!

Hoppas ni haft en härlig dag och att höstsolen funnits där du varit. Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx