En morgon av snos, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En morgon av snos,

God morgon!

Dagen har startat med en riktig mysmorgon här hemma och fortsätter i samma tecken. Elise låg bara och gosade bredvid mig tills Fredrick kom in till oss – då var det fullt ös och en massa snosande (Fredricks sätt att visa kärlek – hyperventilera genom näsa i nacken på Elise. Hon skrattar och myser).

Så! Idag är det fredag! Visst är det en härlig känsla? Det håller precis på att ljusna till ute och det enda vi har på agendan är Elises tandläkarbesök 12:50. Besöket är 30-40 minuter och sker i grupp, så jag har ingen aning om vad som väntar. Vi ska iallafall försöka tajma in en lite sovstund innan så att hon är pigg och glad innan vi kommer dit.

Vad har ni för planer idag? Vi måste få tag på en födelsedagspresent till pappan i familjen idag också. Imorgon är det stora dagen när han blir 37!

Ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx