Förlossningsdeja-vu, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förlossningsdeja-vu,

Jag vet att det är 40 dagar kvar, men imorse fick jag min första förvärk. Det blev en deja-vu tillbaka till när vi stod i hallen och skulle åka in på CTG samma dag som vi skulle föda, och för en sekund trodde jag nästan att det skulle sätta igång idag. Fredrick skulle precis åka till jobbet och jag hade Elise på höften. Bättre tillfälle kunde hon ju valt att komma isåfall, haha.

Med Elise hade jag inga förvärkar alls, utan det satte igång ganska direkt efter det att vattnet gick, så pulsen gick upp lite när jag kände av den imorse. Hittills har jag bara känt av en himla massa sammandragningar. Tänk att jag ska gå igenom samma sak ett år senare! Det ska bli så himla spännande och jag kan inte längta mer.

Vill ni läsa min förlossningsberättelse så hittar ni dem här: Del 1, Del 2 och Del 3.

Imorgon går vi in i vecka 35 och snart är hon här. Äntligen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons