Veckans blogg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Veckans blogg,

Det är fredag och därför också dags för veckans blogg!

Ni som hänger mycket här på Nouw har väl inte kunnat missa henne, men jag måste få slå ett slag för Johanna aka. Yaya! Hon tar så vackra bilder och verkar vara en underbar själ. In och kika om ni inte har gjort det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx