Söndag varje dag, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Söndag varje dag,

Söndagkväll igen. Känns verkligen som om det är det hela tiden. Veckorna går fort, och helgerna ännu snabbare. Helt plötsligt är man inne på ny vecka och helgen känns så långt bort. Jag försöker få Fredrick att vara ledig en dag till i veckan när bebisen kommer – det hade varit en dröm att få ha en långhelg varje helg.

Vi har promenerat och ätit på stan idag. Det blev hamburgare på Butcher’s Market vid oss och sen en sväng ner mot Nordstan för att köpa kamerafodral och titta på jackor. Jag är så sugen på en ny jacka, men hittar inte riktigt den där som jag vill ha. Ska kolla nätet och se om det finns något annorlunda där. Tips mottages tacksamt, haha 🙂

Nu väntar en lugn kväll här hemma med kycklingpita och massor av mys. Det är en riktig söndagskänsla hemma hos oss idag så lugn och ro passar oss perfekt. Elise har pratat så mycket att hon är helt hes idag, haha. Nu går hon runt och pratar i telefon med tv-kontrollen. Känns som om denna lilla damen kommer vara helt slut om ett par timmar..

Hoppas ni haft en super härlig söndag och att ni fått njuta av solen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx