Vinn en resa till Disneyland, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vinn en resa till Disneyland,

Ladda upp bilder och filmer på härliga ungar och tävla om en resa till Disneyland! 

Ladda upp en bild eller film på ett barn du tycker om och var med och tävla om en resa till Disneyland Paris för hela familjen. Alla tävlande får även en inbjudan till Kaatach lekland i Tyresö och halva priset på inträdet för barnen.

Den tävlande vars bidrag har blivit hjärtat flest gånger vid tävlingens slut vinner tävlingen och får ta med sin familj på en magisk upplevelse i Disneyland Paris! Samtliga tävlande i topp tre blir inbjudna till Kaatach lekland för en heldag med lek och prisutdelning.

Tävlingen pågår till den 30/11. Lycka till!

Vill ni inte vara med och tävla får ni mer än gärna rösta på Elise – det hade varit så roligt att vinna! 🙂 Kram till er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx