Åkpåse Petite Chèrie, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Åkpåse Petite Chèrie,

Hittade precis en supersöt åkpåse på Citiboard’s köp- och säljsida. Jag är egentligen ute efter en svart eller offwhite, så jag kommer kolla vidare lite, men tänkte ändå rekommendera den till er som vill ha just en sådan 🙂

Citiboard är för övrigt en super bra hemsida för dig som kan tänka dig att köpa begagnat. Just den här åkpåsen hittade jag under ‘Göteborg’, men du kan självklart välja den staden som passar dig bäst.

http://nouw.com/goteborgsmamman/akpase-petite-cherie-21039198

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx