Hemmagym, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmagym,

God morgon mina favoriter!

Ryggen har inte varit nådig mot mig inatt. Vaknade av att jag nästan började lipa för att det gjorde så ont att vända sig om. Måste intala mig om att det faktiskt bara är några veckor kvar ..

Nog med klagande! Hoppas ni mår bra och att ni sovit gott. Mamma och syster var här till nästan 21:30 igår kväll och då trodde jag att Elise skulle vara redo för läggdags – det var hon inte. Hon var vaken tills Fredrick kom hem strax efter 22 och somnade först vid 22:30 – trots att hon bara sovit en gång på dagen! Det är väl så hon funkar helt enkelt. Ett litet energiknippe 🙂

Idag ska vi göra av energin på stadsbiblioteket med en kompis och hennes dotter som är lika gammal. Vi börjar där innan vi går och äter lunch någonstans.

Har ni några planer? Ikväll ska jag se om jag inte kan beställa lite saker till vårt blivande hemmagym. Det ska bli skönt att komma i form igen och jag kan inte vänta tills det är dags att köra mitt första pass efter förlossningen. Snart är vi där!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons