Kläder till förskolan, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kläder till förskolan,

Hej!

Det blev inte super lång visit på stadsbiblioteket, men tillräckligt länge för att Elise nätt och jämt skulle orka äta efteråt innan hon somnade i vagnen. Nu har hon inte sovit jätte länge, men det kanske gör att hon lägger sig innan 21 ikväll? Vi testar 🙂

Vi är hemma och medan den lilla äter smörgås så äter jag mina andra persimon för dagen. Super gott! Jag tänkte att jag skulle se om jag inte kunde hitta ett par kängor, ett par stövlar, regnkläder och en overall till Elise. Det slog mig att hon måste ha allt sånt till dagis, och det har lyckats komma lite i skymundan tyvärr.

Mer än så har vi inte planerat. Jag behöver andas ut lite och under tiden Elise läser i sina böcker så ska jag luta mig tillbaka i soffan och bara zappa lite på tvn.

Kram till er.

​Dagens mage i v 35. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx