Förlossning x 2, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förlossning x 2,

God morgon vackra du!

Idag är det onsdag och en ny dag att göra till den bästa.

Jag sitter och följer Joanna och Gabriella som båda befinner sig i slutet av graviditeten. Joanna ligger, som ni kanske vet, inne på sjukhus pga hennes blodtryck, så de valde att behålla henne där eftersom hon är fullgången. Gabriella är inne i en långdragen latensfas och jag hoppas att hon får träffa sin son snart så hon vet att det är värt all smärta. Lycka till till er båda!

Här hemma har vi precis ätit frukost och jag sörplar precis i mig mitt kaffe. Dagen är oplanerad, men jag ska försöka göra klart Elises fotoalbum så att jag kan fokusera på ett nytt när nästa kommer. Ska även försöka framkalla lite nya bilder och internetshoppa lite 🙂

Hoppas ni får en fin dag underbara ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx