Barnmorskebesök v 35, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnmorskebesök v 35,

Såhär ser en gravid mamma ut när hon precis kommit hem efter lite snurr hit och dit.

Imorse kl 09:20 ringde min barnmorska. -“Har du glömt mig?” skrattar hon. Jag blir helt ställd. -“Nej, det hoppas jag inte att jag har, haha, men det känns så nu när du frågar”. Jag skulle såklart varit där klockan 09 idag, och inte imorgon som jag trott. Pre-amningshjärna kallar vi det. Jag fick en ny tid idag klockan 13:30 och hon bara skrattade när hon hämtade mig i väntrummet.

Allt såg fint ut. Tjejen i magen ligger fixerad redan och väldigt långt ner. Barnmorskan trodde att hon skulle väga ungefär som Elise (3500g) och hon förberedde mig på att det kunde gå väldigt fort den här gången. Jag blev alldeles pirrig i kroppen och längtar ännu mer efter förlossningen.

Hon tog även en titt på åderbråcken och lugnade mig med att det absolut inte kommer påverka förlossningen, men att jag kanske behöver operera bort dem efteråt. Det gör mig absolut ingenting – sålänge allt är okej under förlossningen och jag inte behöver traumatisera barnet, Fredrick eller mig själv så är jag nöjd. Är det någon som varit med om något liknande så får ni gärna dela med er. Det är tydligen väldigt vanligt under täta graviditeter och det finns de som får väldigt ont – det har jag klarat mig från.

Nu ska jag lösa korsord och bara njuta av att vara hemma i soffan igen.

Kram till er.

Sofföverdraget är i tvätten – så det saknas på bilden, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fridaasp91

  Hej! Hittade din blogg av en slump, jag går in i v.35 på lördag, så vi är rätt nära varandra med BF 😊 Kul! Läste din förlossningsberättelse, vilket var intressant. Jag är lite rädd inför min förlossning….Men kommer nog gå bra som du skrev, man får lita på kroppen! kram

  1. goteborgsmamman

   Hej! Kul att du hittade hit och att vi är runt V 35 båda två! Det kommer gå så himla bra för dig! Hur har du mått hittills? 😊 vet ni kön eller blir det en överraskning? 😊 kram

 2. fridaasp91

  Hej! Hittade din blogg av en slump, jag går in i v.35 på lördag, så vi är rätt nära varandra med BF 😊 Kul! Läste din förlossningsberättelse, vilket var intressant. Jag är lite rädd inför min förlossning….Men kommer nog gå bra som du skrev, man får lita på kroppen! kram

  1. goteborgsmamman

   Hej! Kul att du hittade hit och att vi är runt V 35 båda två! Det kommer gå så himla bra för dig! Hur har du mått hittills? 😊 vet ni kön eller blir det en överraskning? 😊 kram

Annons