The Martian, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

The Martian,

I lördags firade vi Fredricks födelsedag och på kvällen gick han och jag ut och åt och därefter väntade bio. Vi valde mellan 9 (!) filmer och fastnade till slut för the Martian som fått 8.3 i betyg på IMDB. Där skriver de;

“During a manned mission to Mars, Astronaut Mark Watney is presumed dead after a fierce storm and left behind by his crew. But Watney has survived and finds himself stranded and alone on the hostile planet. With only meager supplies, he must draw upon his ingenuity, wit and spirit to subsist and find a way to signal to Earth that he is alive.”

Det kan vara en av de bästa filmerna jag sätt. Filmen är strax över 2 timmar och jag brukar ha lite svårt att sitta still så länge, men det var värt varenda minut. Absolut en film alla borde se!

5/5 får den av mig 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons