Torsdag morgon och nästan helg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Torsdag morgon och nästan helg,

​God morgon från ett mulet Göteborg :)! 

Vilken natt. Jag sover verkligen inte bra längre, och så fort jag hittar en skön sovställning så vaknar jag ett par minuter senare av att ryggen nästan ska gå av. Just nu inatt så har den lilla tjejen sovit med någon kroppsdel mot mina högre revben så att även de värker. Istället för att ligga där inne och bråka så kan hon komma ut nu tycker jag, men det lär nog dröja.

Slut på klagande 🙂

Hoppas ni mår bra! Här hemma är det fortfarande tyst. Elise har sovit i 12,5 h och Fredrick har precis åkt till jobbet. Jag tänkte att jag skulle börja förbereda lite frukost och sen starta dagen. 

Vad ska ni hitta på idag? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons