Kommer hon nu? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Kommer hon nu?

Jag och Elise har varit ute och gått lite salta (väldigt sakta) i ca 1 h. Ända sedan vi kom utanför dörren fick jag en känsla av att bebisen i magen ligger väldigt långt ner. Nästan så att det blir svårt för mig att gå. Det är samma tryck som när man är kissnödig, fast utan kisset då, haha.
Det är en lustig känsla och jag som trott länge att hon kommer komma tidigt kanske inte är ute och cyklar för nog känns det som om hon är mer utanför kroppen än i just nu.

Hade ni några speciella känningar innan förlossningen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. enkaosmamma

    den känslan hade jag när jag "smyg öppnade mig" så när jag kom in för igångsättning (pga av barnets stora vikt) så var jag redan öppen 6cm utan nån form av värkar

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx