Nya tavlor, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nya tavlor,

God eftermiddag! 

Varför kom man inte på internetshoppingen tidigare – eller är det bara en mammas bästa vän? 

Jag sitter och tänkte klicka hem några fina tavlor/posters. Nu har jag hittat ett par som jag är fullkomligt förälskad i, jag kan bara inte bestämma mig för vilka jag ska välja. Jag tänker mig 3, möjligtvis 4 stycken olika prints. Vilka tycker ni om mest?

Tavlorna kommer härifrån och man kan köpa affischerna med eller utan tavelramar.

I samarbete med desenio.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx