Planer en söndag, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Planer en söndag,

God morgon fina ni!

Hoppas ni mår fint och har en bra helg. Söndagar kan ju vara rätt långdragna och segna, men idag har vi faktiskt planer nästan hela dagen. Mina australiensiska kompisar åker hem imorgon så vi ska ses på en brunch nu på förmiddagen, sen ska jag hämta Fredrick från en cykelrunda innan vi hittar på något mysigt. Jag älskar att helgerna betyder familjetid. Vi behöver inte ha något särskilt inplanerat, men man vet att vad som än händer så blir det en avkopplande och kärleksfull tid.

Magen fortsätter röra sig och röra sig och snart kommer hon väl trycka sig ut genom magen innan jag vet ordet av. Magen har sjunkit något vilket gör det mycket lättare för mig att andas och trycket mot blåsan har gett med sig något.

Nu är det snart bebis. Åh, vad vi längtar här hemma!

Har ni planer för dagen?

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx