Cityliv, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cityliv,

Hej världens bästa!

Nu är det ny vecka igen och det känns som en nystart varje gång. En vecka närmre förlossningen, Elise är en vecka äldre och det är ännu en vecka med massor av påhitt. Har ni några planer?

Idag kommer det en tjej som ska köpa min jacka och jag hoppas att hon kommer trivas i den. Jag ska försöka hinna träffa mamma och syster mellan varven så att vi får tjöta ikapp oss lite. Trots att vi bor i samma stad så hinner vi inte träffas lika mycket som vi velat.

Här hemma dricks det kaffe och jag läser en tidning Fredrick tog hem förra vecka, Cityliv. Nu kan den här dagen börja!

Kram till er alla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammaihalland

    Jag har ju inte körkort. Det är problemet. Här vi bor går inga bussar mer än 1 gång per dag. Så om jag skulle åka in till er. Får man planera in en heldag typ haha 😂😂

  2. mammaihalland

    Jag har ju inte körkort. Det är problemet. Här vi bor går inga bussar mer än 1 gång per dag. Så om jag skulle åka in till er. Får man planera in en heldag typ haha 😂😂

  3. mammaihalland

    Skulle vara SÅ kul att ses någongång. Dela lite tips kring bloggande och Barnen såklart. Kanske framåt våren – dock ska jag in snart till Gbg, men din lilla kommer ju snart så tror jag väntar med det 😂😁

Annons