Dagen fynd, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagen fynd,

Hej!

Nu är vi hemma efter en långtur på stan. Vi mötte en urgullig tjej som köpte min jacka och efter det så hade Elise somnat och jag kunde gå runt och strosa i godan ro. Jag kikade på nya jackor och slog till på ett guldfat, ett vitt ljus och en kruka eftersom Lagerhaus hade lite rea. Jackor är däremot super svårt. Jag har ju en riktig ölmage nu så det är inte mycket som går runt, haha. Samtidigt som jag faktiskt ‘klarar mig’ med de jackor som finns här hemma. Kanske är det bättre att inte stressa utan att ta det när man hittar den perfekta.

Ikväll blir det chili con carne till middag. Nu när det blivit såpass mörkt ute så ska jag passa på att tända lite ljus.

Ha en mysig höstkväll. Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons