Vad ger man till någon som har allt? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad ger man till någon som har allt?

Snart är det jul – tro det eller ej! Men så fort vi klivit in i november så känns det som om resterande året bara flyger iväg. 1a, 2a, 3e och sen 4e advent. Och visst är det mysigt?

Men visst är det svårt att hitta den perfekta julklappen till han/hon som har allt? Därför vill jag passa på att tipsa om en hemsida där du kan köpa en upplevelse. En vistelse, ett besök – kalla det vad du vill. Jag älskar att ge bort presenter och köper hellre till någon annan än till mig själv. Kanske finns det fler där ute? Passar det inte då bra med en julklapp som man kanske inte köpt till sig själv, men som man gärna gjort ‘om man fick det gratis’?

upplevelse.com kan du hitta mängder av olika tips och idéer. Allt från en gravidmassage till en kunglig rakning. Det finns något för alla. Helt plötsligt blev den där omöjliga presenten alldeles möjlig ändå 🙂 §q1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons