Gillar du att fynda? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gillar du att fynda?

Jag som älskar att göra fynd själv har gått från att vara den som spenderar mest pengar, till den som spenderar minst. Jag köper fortfarande det jag vill ha, men kollar oftast upp vart produkten säljs billigast och om det kanske finns några rabattkoder. Om ni bara visste vad man kan spara på det!

Ett tips jag kan ge er är rabattkodsidor.se. Precis som det låter så är det en sida där ni kan hitta rabattkoder när ni beställer saker på nätet. De har mängder av olika kategorier och idag hittade jag en rabattkod hos Bianco som ger dig 20% på alla deras skor, så den tänkte jag nog använda om jag hittar ett par snygga boots.

Man är inte snål för att man sparar pengar – man är smart 🙂 Varför betala fullpris när man kan få något billigare? Idag finns det rabattkoder på i princip varenda sida. Från att hitta ett erbjudande till att du får rabatt om du ansluter dig till något nyhetsbrev.

Så himla smart!

​I samarbete med rabattkodsidor.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mammaihalland

  Gjorde det och då sa dom att antagligen söker dom inte bloggare som finns på en portal 😕 men du gör ju det? Aja, får la fortsätta 😀 kram på dig och barnen 😁

 2. mammaihalland

  Gjorde det och då sa dom att antagligen söker dom inte bloggare som finns på en portal 😕 men du gör ju det? Aja, får la fortsätta 😀 kram på dig och barnen 😁

 3. mammaihalland

  När jag vill göra samarbete på tourn så skriver hemsidorna tillbaka att dom inte vill använda sig utav mig för att jag inte har en domän. Men det har jag Ska jag skriva det i ansökan? Hur gör du?

 4. mammaihalland

  När jag vill göra samarbete på tourn så skriver hemsidorna tillbaka att dom inte vill använda sig utav mig för att jag inte har en domän. Men det har jag Ska jag skriva det i ansökan? Hur gör du?

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx