I-landsproblem eller mammagrubbel? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

I-landsproblem eller mammagrubbel?

Hej på er!

Vi står lite i valet och kvalet här hemma. Vår lägenhet har två sovrum, varav det ena är ganska mycket mindre än det andra. Det lilla är ett perfekt litet barnrum och är idag Fredricks sovrum som han delar med alla hans cyklar.

Nu är vi ute i lite sista sekund, men vi vet inte hur vi ska sova när den lilla kommer.

Idag sover Elise och jag i det stora och Fredrick i det mindre som sagt, men tanken är nog att Elise ska sova i det lilla själv och vi 3 i det andra. Hon ska ju ändå sova där sen. Så nu måste vi testa att ha Elise där inne så att hon lär sig sova själv de sista nätterna som är kvar tills vi blir 4, men tänk om det inte funkar? 

För det måste väl vara det bästa – att sova så? Eller vad tycker ni? Jag vill gärna inte ha barnen i samma rum till en början om de skulle väcka varandra.

Hjälp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mammaihalland

  Min syrra satt i din sits och det fick bli så att hon och den nyfödda sov i ett rum och pappan och den större pojken i ett annat. Men på helgen sov alla ihop (eller när ingen skulle jobba).

  1. goteborgsmamman

   Ja, men det är något sånt jag tänker mig också. Tills Elise kan sova ensam – då får vi andra tre sova i stora sovrummet. Jag antar att vi får ta det som det kommer, men en plan A är ju alltid skönt 😊Tack för tipset!

 2. mammaihalland

  Min syrra satt i din sits och det fick bli så att hon och den nyfödda sov i ett rum och pappan och den större pojken i ett annat. Men på helgen sov alla ihop (eller när ingen skulle jobba).

  1. goteborgsmamman

   Ja, men det är något sånt jag tänker mig också. Tills Elise kan sova ensam – då får vi andra tre sova i stora sovrummet. Jag antar att vi får ta det som det kommer, men en plan A är ju alltid skönt 😊Tack för tipset!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx