Bron|||Broen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bron|||Broen,

Vilket mysigt litet kalas det blev 🙂
Elise var ett riktigt litet charmtroll och gick så mycket hon bara orkade mellan alla som gav henne uppmärksamhet. Det var roligt att träffa gamla arbetskamrater och tårtan som bakats var grädden på moset! Så gott.

Den lilla sover fortfarande så jag ligger i soffan och kollar på Bron. Har ni sett den? Jag har lite svårt att fastna för serier, men den här är att rekommendera! Ni måste ge den en chans. Men ha svensk text – danska är ju rena grekiskan…

Nu ska det fortsätta mysas. Kram till er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx