Pappas flicka, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pappas flicka,

God morgon!

Det är så roligt. När Elise vaknar på morgonen så räcker inte mitt sällskap utan hon sätter sig upp och gör små ljud för att Fredrick ska komma in. Imorse hörde han henne inte så jag fick smsa ut till honom i köket att hon försökte ta kontakt. Ett par sekunder senare kom han in och hon sken upp som en sol. De där två har jag inga ord för. Det är så mycket kärlek.

Idag ska vi på avtackningslunch för en tjej som brukade jobba med oss på Friskis&Svettis. Det ska bli kul! 

Nu är det fokus frukost och sen ska det lekas här hemma.

Kram till er och ha en underbar dag!

Igår kväll invigde vi julen här hemma i form av pepparkakor. Såå gott! // I utbyte mot kaffe så fick Elise en tröja av grannen. Pappan i huset tyckte inte att hans son skulle springa runt med glitter och att den då passade bättre på vår lilla tös. Tack! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx