Sturebadet, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sturebadet,

Just idag hade jag gett vadsomhelst för en massage. Vadsomhelst för att bara få bli omhändertagen och inte tänka på något annat än att andas djupt. Vadsomhelst för att bara få höra ljudet av absolut ingenting. Är det något jag är svag för så är det just massage och att få välja och vraka bland olika behandlingar. En dröm för mig hade varit att få åka upp till Stockholm och spendera en helg på Sturebadet.

Boxexperience.com har riktigt bra paket att välja bland när det kommer till olika behandlingar och upplevelser på bl.a. Sturebadet. Det finns en spa-dag för två, paket som inkluderar träning och duo-paket om du kanske vill åka med din bästa vän.

Boxexperience har snabb leverans, ett års giltighetstid, fri bytesrätt och 14 dagars öppet köp vilket är perfekt om du vill köpa ett presentkort att ge bort i present. För visst älskar vi att kunna vraka och välja som vi själva vill?

?csid=38413

​I samarbete med boxexperience.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons