Att rädda livet på ett barn, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att rädda livet på ett barn,

Jag tycker att det här är det viktigaste vi kan lära oss – att rädda livet på ett barn! På 13,5 minuter lär Camilla Thurell, akutsjuksköterska, dig hur du ska göra om ditt barn sätter i halsen eller blir medvetslöst. Det finns så mycket du kan göra innan ambulans är på plats. Det är 13,5 min av ditt liv för att rädda någon annans. Visst är det värt det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. blondina

    Det är så sjukt viktigt, jag önskar att de fanns fler kurser så folk verkligen får lära sig. Vi har fått lära oss hjärtstartaren, livräddning på våran kurs (läser till uska) och jag tyckte de var jättekul.. för då när de väl händer på riktigt så har allt fastnat liksom. Kram

  2. blondina

    Det är så sjukt viktigt, jag önskar att de fanns fler kurser så folk verkligen får lära sig. Vi har fått lära oss hjärtstartaren, livräddning på våran kurs (läser till uska) och jag tyckte de var jättekul.. för då när de väl händer på riktigt så har allt fastnat liksom. Kram

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx